Webdesign og udvikling

Skal dit website bare være et digitalt visitkort? Eller skal det generere leads, skabe salg og have 100 % fokus på din målgruppe?

Vi udvikler websites med 100% fokus på målgruppen. Vi koder vores websites fra bunden for at sikre optimal brugervenlighed – ikke bare for kunderne, men også for dem, der skal administrere hjemmesiden.

En kundes første møde med en virksomhed starter typisk på virksomhedens website. Det er en virksomheds digitale visitkort – men det er også meget mere end det.

Et godt webdesign skal ikke kun se godt ud og være en præsentation af din virksomhed. Det skal også kunne guide dine besøgende til at træffe en beslutning på din side, herunder foretage et køb, lave et opkald eller evt. udfylde en kontaktformular.

 

Professionelt website design med fokus på brugeres adfærd

Vi laver professionel hjemmeside design ved at tage udgangspunkt i de nyeste trends indenfor website design og kombinerer det med, hvad der kræves for at få jeres kunder til at kontakte jer.

Med udgangspunkt i online marketing data har vi indsigt i jeres brugeres adfærd og vi udvikler et brugervenligt webdesign med udgangspunkt i dette.

Book et møde nu

Vi koder hjemmesider fra bunden

Det giver dig en sikker og stabil løsning, som både er brugervenlig overfor dine besøgende, men også overfor dem som skal administrere sitet og indholdet derpå.

Med en hjemmeside kodet fra bunden er du også sikret et site, som er 100 % skræddersyet til dine behov. Det betyder, at begrænsninger bliver til muligheder.

Med et professionelt webdesign, som er kodet fra bunden kan vi udvikle dit site med stort fokus på målet. Hvad skal din virksomheds hjemmeside signalere? Og hvad skal udbyttet være – generering af leads, salg eller noget helt tredje?

 

Hvorfor ikke bruge en website template? Er det ikke billigere?

Jo, det er rigtigt nok billigere med en template-løsning, når man skal lave en website. Men en template giver dig også langt flere begrænsninger – og den kan være en meget dyr løsning på den lange bane.

Nogle af ulemperne ved en template-baseret løsning er bl.a.:

  • Koden er markant større, hvilket gør kontrolpanelet uoverskuelig og ikke særlig brugervenlig. Samtidig er det langt sværere at tilføje nye funktioner i et theme, end hvis man selv har udviklet koden.

  • Løsningen er ofte baseret på en masse plugins, som ofte ikke spiller så godt sammen. Ekstra funktioner er bedre at skrive direkte ind i koden, og så kun bruge få plugins, som man er sikker på spiller sammen med resten af sitet (fx et plugin til SEO).

  • Den store kode database gør ofte også sitet mere langsom, grundet de mange ekstra funktioner, som følger med et købe-theme. Funktioner man ofte ikke har brug for, og som derfor kun kommer til at “larme” i baggrunden.

Vi koder altid vores websites fra bunden for at give vores kunder en langt mere langtidsholdbar løsning.

Vi bygger websites på en fremtidssikret platform (WordPress)

Vi arbejder med WordPress webdesign, fordi det er en platform, der er utrolig brugervenlig og let at arbejde med uanset erfaringsniveau.

Samtidig giver en hjemmeside i WordPress også en god fleksibilitet i at kunne udvikle det, der passer til brugeren. I stedet for at installere plugins, så kan skrive nye funktioner direkte ind i koden eller installere vores egne plugins, som vi ved arbejder godt sammen med dit site.

WordPress er ligeledes en god platform at lave online markedsføring på.

 

Og hvad med Mobile First?

Vi optimerer selvfølgelig dit website, så det bliver 100 % mobilvenligt. På den måde kan du gå den digitale fremtid i møde med oprejst pande.

Snak med Dan om dit website

Flere leads med landing pages

Vi har med succes skabt landing pages – også kaldet kampagnesider – for vores kunder, som ikke har set det nødvendigt med et helt nyt website, men kun har haft behov for at markedsføre et enkelt produkt eller service.

En landing page er en enkeltstående side på dit website, som har til formål at være et sted, hvor dine kunder “lander” efter de har klikket på fx en Google Ads kampagne eller Facebook annonce.

Kampagnesider bruges derfor ofte i forbindelse med betalt annoncering, og er derfor ikke som sådan en del af den normale webside struktur.

Formålet er effekt… og udbytte

Formålet med en landing page er, som en enhver anden side på et website, at inspirere brugeren til at foretage et valg, herunder fx at foretage et køb, tilmelde sig et nyhedsbrev eller udfylde en kontaktformular.

En kampagneside adskiller sig dog fra andre sider på et website ved at den indeholder færre links og har et langt smallere fokus ift. sites formål. En forside eller en anden  på et website er nemlig lavet til at navigere brugeren rundt på sitet og vise de mange muligheder en bruger har på sitet.

En landingsside har færre links, således den “tvinger” brugeren til at foretage et valg med det samme.

Fra det første møde til implementering

Som webbureau er vi med hele vejen fra det første møde til implementeringen af et nyt webdesign, hvad enten du har brug for en helt ny hjemmeside eller skal have lavet en kampagneside i forbindelse med online annoncering.

Vores tilgang til udvikling af et webdesign tager altid udgangspunkt i jer, og hvad I har af behov. For os skal et godt webdesign ikke bare se godt ud med de nyeste design trends, det skal også virke i praksis, så I får et positivt afkast af jeres investering (ROI).

 

Webudvikling med fokus på ROI

Når vi udvikler en ny hjemmeside for en kunde skal det altid gøres, så det bidrager positivt til udviklingen af jeres forretning. Det nye website skal skabe værdi for jeres virksomhed og det skal give jer et positivt afkast.

Vi bestræber os derfor altid på at være med i projektet fra det første spadestik bliver foretaget og helt indtil websitet bliver implementeret.

Med vores erfaring og store indsigt i den digitale verden gør vi jer klar til at tage skridtet ind i den digitale fremtid, hvor websites ikke bare er et digitalt visitkort – men også en forretning der kan tjenes penge på.