Strategi og koncept

Et landkort, kompas og en sikker kurs er gode forudsætninger for at nå til sin destination.

Et landkort, kompas og en sikker kurs er gode forudsætninger for at nå til sin destination. Du kender din virksomhed, dine styrke og sikkert også din målgruppe. Vi hjælper dig med at blive endnu klogere på deres tanker og adfærd – og sikrer dit brand en plads i målgruppens bevidsthed.

Vi har stærke analytikere, strateger, idéudviklere og konceptmagere. Sammen bygger de, på et stærkt strategisk fundament, den originale og skæve idé der også kan ses på bundlinjen. Vi omsætter indsigt til kreativ og vedkommende kommunikation, der sætter et mentalt aftryk og taler til både følelser og fornuft.

Vi udvikler og kommunikerer dit brand-promise, så dine kunder kan forstå og forelske sig i det – uanset hvilke platforme de bevæger sig på.

Skal vi også hjælpe dig?

Vi arbejder med fx.

Målgruppe

Kommunikationsstrategi

Konceptudvikling

Brand strategi/koncept

Content og budskab

"Novagraf udviklede et solidt brand, som hjælper meget i forståelsen af vores nye "ydre jeg", plus den giver os et værktøj til både at ens- og målrette vores kommunikation og markedsføring."

Marianne Lauge Buchhave, Marketing Manager hos VMS Group

Fundamentet er vigtigt

Af en eller anden grund er der bare rigtigt mange eksempler på, at man springer over, hvor gærdet er lavest og begynder det helt forkerte sted eller skynder en ufærdig og uholdbar løsning igennem.

Læs blogindlæg

Karma Sushi

Karma Sushi bad os hjælpe med at styrke virksomhedens brand og implementere en ny identitet – gennem et webdesign med en enkel brugervenlig flade. Resultatet blev en finpolering af logo’et, der folder sig ud på et nyt website og menukort.

Se casen her