Print og tryksager

Vi er specialister i at sætte tryk på idéerne og idéer på tryk. Vi sælger dig hellere en flyer-løsning end et 400-siders katalog, hvis det tjener dit unikke budskab bedst.

Hos Novagraf i Aalborg har vi et bredt udvalg af produktionsmetoder, så dine idéer kan blive omsat til print eller tryk.

Papir kan noget unikt, som andre medier ikke kan. Det taler til dine sanser på en særlig måde, som de digitale medier ikke på samme måde formår at gøre.

Følesansen kan udfordres med lækre teksturer i papiret. Synssansen kan pirres med matte, blanke eller strukturerede overflader. Endeligt kan lugtesansen stimuleres med overflader med duft af gran, parfume, appelsin eller noget helt andet.

Vi hjælper dig med at finde frem til det helt rigtige papirvalg, der gør, at din tryksag for alvor skiller sig ud blandt mængden. Det er første skridt til at blive set og hørt i din målgruppe.

Har du brug for hjælp til opsætningen kan vores erfarne grafikere lave din tekst, billeder og grafik om til et lækkert visuelt design til dit katalog, brochure, messestand eller noget helt tredje.

Skal vi producere for dig?

Vi arbejder med fx.

Kontortryksager

Foldere og hæfter

Emballage

Outdoor og storformat

Bannere

POS og instore-materialer

Messestande

Pakning/logistik

Reklamegaver/giveaways

 

“Det trykte medie kan noget ekstraordinært. Det kan tale til alle sanserne. Tænk bare hvor stor betydning det har for de valg vi træffer hver dag. Følelsen af papirets ru overflade på reklamen for det økologiske produkt. Betydningen af emballagens form og størrelse for cremen. Eller værdien af at kunne give messedeltageren noget i hænderne, frem for bare en webadresse.”

Bente Andreasen, projektleder hos Novagraf

Et trykkeri med mange års erfaring

I vores trykkeri kan vi lave lige, hvad du skal bruge i din virksomhed. Vi kan levere alt indenfor tryk og print i både mindre oplag og storformat, og så efterbehandler vi selvfølgelig det producerede, så det får den helt rigtige finish.

Vores trykkeri har kapaciteten til både at lave offsettryk og digitaltryk, så din opgave får den rigtige behandling. Vi tilbyder alt lige fra tryk af bøger, kataloger og brochurer til emballagedesign og print i storformat til fx et facadeskilt eller folie til en rude.

 

Vi tilføjer de traditionelle løsninger dét ekstra, der gør forskellen

Vi tænker altid hele vejen omkring en opgave. Derfor har vi også mulighed for at tilføje de traditionelle løsninger dét der lille ekstra, der gør indsatsen komplet og afstanden til konkurrenterne større.

Det kan være krus, T-shirts, messestande, tyggegummipakker, bildekoration – eller noget helt andet, hvis det tjener formålet bedst.

Produktion og efterbehandling

Vores store trykkeri og mange maskiner gør det muligt for os at udføre både de helt små trykopgaver, såsom tryk af brochure, men også de helt store trykopgaver fx tryk af et banner.

Vi laver både trykning af bøger, kataloger, foldere og brochurer, såvel som trykning af plakater, bannere og produktion af emballage.

 

Kvalitet og udseende er i højeste prioritet hos os

Selvom opgaven kan være stor og omfattende, så går vi altid op i at kvaliteten skal være i orden. Vi har derfor stor fokus på kvalitet og hjælper dig gerne hele vejen gennem processen med at finde den rette papirtype, farve og metode til trykningen af lige netop din opgave.

Vores mange muligheder for efterbehandling sikrer ligeledes, at det trykte materiale får det helt rette udseende

Få hjælp af erfarne designere og grafikere til din tryksag

Kopien blev aldrig bedre end originalen. Derfor er fejlfrie trykfiler afgørende for et godt slutresultat.

Leverer du selv dine trykklare filer, så kan vores erfarne grafikere hjælpe med at gennemgå filerne for tekniske fejl eller mangler. Det er din forsikring om, at resultatet bliver som forventet.

 

Har du brug for hjælp til din tryksag?

Har du brug for hjælp til opsætningen kan vores erfarne grafikere lave din tekst, billeder og grafik om til et lækkert visuelt design til dit katalog, brochure, messestand eller noget helt tredje.

Og er du i tvivl om budskab eller design, så står vores designere og tekstforfattere også parat til at hjælpe med at slå de grundlæggende linjer til dine markedsføringsmaterialer.

Pakning og logistik

Leveringen, udseendet og indpakningen er helt afgørende, når du skal sende markedsføringsmateriale ud til dine kunder.

Forestil dig, at julegaven til dine kunder bliver pakket ind i fint papir med en silkesløjfe. Brochuren om dit nye produkt bliver lagt i en flot kuvert med en håndskreven besked. Måske dit nyudkomne katalog bliver pakket i en æske med 2-3 karameller.

Du bliver husket for dét ekstra du gør, når du leverer markedsføringsmateriale til dine kunder. De bliver glade over at få mere end de forventer.

 

Vi hjælper dig med at pakke og håndtere unikke kampagneløsninger

Alt dét ekstra, som en maskine ikke kan klare, kan vi håndtere for dig. Det er nemlig ikke uvant for os at pakke kampagneløsninger med unikt indhold til flere hundrede forskellige modtagere.

Måske du har den bedste idé til en unik kampagneløsning? Vi klarer resten – lige fra pakningen til logistikken ved leveringen af markedsføringsmaterialet til dine kunder.

Skal vi hjælpe dig med print eller tryk?

Så kontakt os her

Samarbejde med Karnov Group

Vi fokuserer altid på at levere professionelle løsninger af høj kvalitet – og derfor er vi glade for, at Karnov Group har valgt os som leverandør, af foreløbig fem store samlinger.

Se casen her

24 timers produktionstid

Kommunernes Landsforening spurgte, om vi var friske på en opgave, der skulle klares på en enkelt nat. Og da 24 timer er for dræbersnegle, så klarede vi det på 12.

Se casen her