Business partners

Novagraf Business Partners er et miljø af selvstændige virksomheder, der hver især er specialister på deres fagområde. Virksomhederne bor side om side med Novagraf og tager det bedste fra en traditionel arbejdsplads, og kombinerer det med det bedste fra en hverdag som selvstændig. Tager kolleger, kunder og fagfællesskab og kombinerer det med, frihed, spidskompetencer, vildskab og en masse ”sparken røv”.

Vi søger Business Partners

Er du selvstændig indenfor kommunikation/markedsføring  (fx strategisk rådgivning, business intelligence, social, events, presse eller noget helt andet) – så vil du sikkert kunne se fordelene i at være Business Partner hos Novagraf.

 

Aktuelt søger vi fx en dygtig tekst/konceptudvikler. Vi har rammerne og vi har kunder og opgaver, der sikkert vil være et godt supplement til alt det du allerede arbejder med.

LÆS MERE HER

Tillad os at præsentere…

Vores
business
partners!

Kristin Dahlström er grafisk designer, kreativ ideudvikler, strategisk identitetsskaber og direktør i UNIKNESS.

Kristin hjælper med at designe og udvikle det grundlæggende design, som fremover skal styrke og sikre din virksomheds visuelle identitet, så I optræder tydeligt på alle platforme som website, brochurer, messer, sociale medier og meget andet.

Kompetencer:

Idé & Design
Visuel identitet

LÆS MERE

Bjørn Stoklund er digital maskinmester og direktør i FREMGANG.NU

Bjørn arbejder i det digitale maskinrum, hvor spidskompetencen er Google AdWords. Han skaber relevant synlighed og konverterer spirende interesse til konkrete købshandlinger. Her behøver vi ikke tale om ”jeg tror det virker”. Resultaterne kan aflæses direkte.

Kompetencer:

Markedsføring online

LÆS MERE

Michael Madsen og René Pedersen er kræfterne bag LIDT LAKRIDS – begge passionerede webudviklere med sans for detaljen.

LIDT LAKRIDS udvikler gennemtænkte webløsninger der skaber værdi. Både René og Michael er gode til at se på mulighederne, frem for begrænsningerne. Det kommer ofte kunder og samarbejdspartnere til gode.

Kompetencer:

Webudvikling
Kodning og programmering

LÆS MERE

Anders Sommersang er spidskompetent i søgemaskineoptimering (SEO), samtidigt er han direktør i SOMMERSANG DIGITAL.

Anders og Pernille arbejder konstant på at få dig til tops. Primært når der søges efter din virksomhed eller dine kompetencer på Google. Vi har dog erfaring for, at et topresultat her, også hjælper på virksomhedens resultater.

Kompetencer:

Søgemaskineoptomering (SEO)

LÆS MERE

Lukas Spanggaard er certificeret specialist i Facebook annoncering, og har tidligere væres ansat i mediegiganten Facebook, som Marketing Expert.

I dag ejer han ADTIVITY, hvor han planlægger og eksekverer online strategier til virksomheder i alle størrelser, med ønske om vækst og optimalt afkast på deres medie spend.

Kompetencer:

Facebook Ads buying & planning
Optimal Campaign Structures
Upscaling Methods

Læs mere

Konceptet er oprindeligt udviklet med inspiration fra nedenstående samarbejdspartnere.