Sådan får du mere ud af at være online.

Websitet er din virksomheds ansigt i markedet - og i langt de fleste tilfælde, er websitet det første dine potentielle kunder møder. Spørgmålet er så om du får nok ud af det møde?

Få mere ud af din online tilstedeværelse

Når alt kommer til alt, handler det om at skabe et website der virker. Noget der flytter holdninger, omsætning eller kunder til butikken.

Hos Novagraf har vi den nødvendige power og kompetencer, der skal til for at flytte din virksomhed online. Vi har styr på både de klassiske begreber som struktur, grafisk design og indhold – samt på alle de nye begreber og tekniske udtryk som CMS, UX, responsive, teknik, programmering, SEO, AdWords, Social Media m.m. Faktisk har vi mere end 10 års erfaring i at arbejde med websites, nyhedsbreve, applikationer, hosting, effektmåling og meget mere.

Hvad skal et besøg på dit website få mig til at gøre?

Kvalitet til aftalt tid og pris

Du kender sikkert Novagraf fra alle vores tryksager og andre offline-produkter. Du kender vores kompetencer og services – og du ved, at vi altid leverer resultater i høj kvalitet til tiden og til den aftalte pris.

Når vi leverer digitale ydelser som websites, nyhedsbreve, applikationer og meget mere, er vores mål stadig at flytte på din virksomhed, så du får mere succes i din business. Derfor har vi udvidet kompetencefeltet med mere design, indhold, teknik og programmering samtidig med, at processen frem til dit nye online indhold er forenklet.

Læg dine digitale projekter i hænderne på en kompetent samarbejdspartner

Kom rigtig fra start

Før man starter et nyt projekt op, er der mange overvejelse man skal gøre sig – og alt afhængig af budskaber, medier og valg af disse, kan projekterne måske virke uoverskuelige.

Men med den rette partner er du sikret, at du først og fremmest kommer godt fra start og at du selvfølgelig også ender sikkert i dit ønskede mål. Hos Novagraf begynder processen med en analyse af dit behov og eksisterende materiale, hvorefter vi anbefaler en strategi – og på baggrund af denne tager vi en snak om dine nye online muligheder.

Overbevist? Så ring allerede nu og book et møde på tlf. 96357777

Okay… Lad mig se hvad I kan!

Vi har gjort det før – og vi vil gerne gøre det for dig. Altså det at levere spritnye websites og visuelle identiteter – fuldt implementeret og driftklar på ny CMS-platform. Bag de visuelt applerende designs ligger online strategi, tanker og mening, som sikrer at hvert enkelt site, udfylder sin unikke rolle: At kommunikere til medlemmer, styrke brandet eller skabe leads, kontakter eller kunder.

Vi har bla. stået bag følgende:

Karma Sushi
VMS Group
Wagnerhuset
Hotelboss
TME Solutions
Nordjyske Jernbaner
Wagner Ejendomme
Fleks Energi
Wicanders Artcomfort

Klik dig ind - og se et udpluk af hvad vi har løst fra andre kunder

Det siger kunderne om os…

Marianne Lauge Buchhave, Marketing Manager, VMS Group

”Før var vi fire forskellige virksomheder. I dag er vi én: VMS Group. Alt det, skulle vi samle under en og samme visuelle identitet, blandt meget andet formidlet via et website med, ny teknologi fra frontlinjen til opbygning af en 3D product-finder løsning, som samlet skal skabe endnu større online synlighed og gennemslagskraft.”

Kasper Hansson, Adm. direktør, Karma Sushi

”Vi ønsker at gøre vores gæster en oplevelse rigere. Uanset hvor man besøger os. Om det er online eller offline, har vi et ønske om at give vores gæst en oplevelse. Oplevelser skabes gennem indtryk, og her er det vores mål at have en klar og indbydende profil, så de rigtige indtryk bliver dannet.”

To af vores kunder giver her en beskrivelse af deres egne digitale projekter

Klik du bare amok…

Et website bliver aldrig helt færdigt. Det er en ongoing udviklingsproces, som kræver konstant overvågning ikke mindst fordi teknik, marked og målgrupper altid er i konstant forandring. For Novagraf betyder det, at vi selvfølgelig skal tage vores egen medicin dag ud og dag ind. Derfor er det heller ikke sikkert, at vores website ser ud eller opfører sig som sidste gang, du var inde og tjekke det. Det er ikke en fejl – det er intelligent content.

Tag dig et kig rundt på siden og nettet - det er masser af inspiration overalt