Grafisk produktion

Vi er specialister i at sætte tryk på idéerne og idéer på tryk. Vi sælger dig hellere en flyer-løsning end et 400 siders katalog, hvis det tjener dit unikke budskab bedst.

Hos Novagraf råder vi over et bredt udvalg af produktionsmetoder, så du kommer længst for budgetterne, uden at kompromittere kvaliteten.

Vi bringer også varen ud – i udvidet forstand. Det er ganske vant for os at pakke kampagneløsninger med unikt indhold til flere hundrede forskellige modtagere.

Vi tænker hele vejen omkring en opgave. Derfor har vi også mulighed for, at tilføje de traditionelle løsninger det dér lille ekstra, der gør indsatsen komplet og afstanden til konkurrenterne større. Krus, T-shirts, messestande, tyggegummipakker, bildekoration – eller noget helt andet, hvis det tjener formålet bedst.

Vi arbejder med fx.

Print/tryksager

Emballage

Storformat

Pakning/logistik

Reklamegaver/giveaways

 

"Det trykte medie kan noget ekstraordinært. Det kan tale til alle sanserne. Tænk bare hvor stor betydning det har for de valg vi træffer hver dag. Følelsen af papirets ru overflade, på reklamen for det økologiske produkt. Betydningen af emballagens form og størrelse for cremen. Eller værdien af at kunne give messedeltageren nogen i hænderne, frem for en webadresse."

Bente Andreasen, projektleder hos Novagraf

Samarbejde med Karnov Group

Vi fokuserer altid på at levere professionelle løsninger af høj kvalitet – og derfor er vi glade for, at Karnov Group har valgt os som leverandør, af foreløbig fem store samlinger.

Læs blogindlæg

24 timers produktionstid

Kommunernes Landsforening spurgte, om vi var friske på en opgave, der skulle klares på en enkelt nat. Og da 24 timer er for dræbersnegle, så klarede vi det på 12.

Se casen her