Digital marketing

Hvordan lever jeres brand sit digitale liv? Er websitet med til at generere nye leads eller er det bare et digital visitkort?

Vi arbejder målrettet med digital strategi. Ofte i en push/pull kombi, der er med til at sikre både synlighed og optimal konvertering fra besøgende til kunde. For det er ikke altid nok at være der. Det handler også om at blive fundet.

Vi arbejder med synergieffekter mellem dine egne kommunikationskanaler i samspil med digital annoncering for at trække trafik, øge konvertering, eksponere brandet, etc. alt efter hvad målet måtte være.

Vi bygger websites på en fremtidssikker teknisk platform (WordPress). Vi koder funktionalitet fra bunden for at sikre optimal brugervenlighed for både kunder og de der skal administrere sitet og indholdet derpå. Samtidigt er det med til at sikre fx de bedste loadtider og funktionalitet i forhold til google, så websitet har de bedste forudsætninger i forhold til både SEO og SEM.

Vi arbejder med fx.

Digital strategi

Webdesign og udvikling

Sociale medier

SEO

Digital advertising

"Vi har fokus på at skabe digitale løsninger, der er skræddersyet til brugerne. Vi vil bygge tilgængelige og effektive kommunikationsplatforme, der bliver til centrale værktøjer for vores kunder."

Dan Frederiksen, bureauchef hos Novagraf A/S

Wagner Ejendomme

Vores samarbejde med Wagner Ejendomme har blandet andet resulteret i et website med særpræg og mange spændende funktioner – for hvem siger et ejendomssite behøver at være kedeligt?

Se casen her