Digital markedsføring

Dit website er din virksomheds ansigt udadtil.
Vi designer både apps og webdesign, som sendes direkte til programmøren.

Design og hjemmesidekodning er to forskellige ting. Man kan sammenligne det med en arkitekt og en tømrer. Man har brug for arkitekten til at tegne huset og tømreren til at bygge det.

Hvad er digital marketing?

Når vi taler om digital marketing bevæger vi os ind i en verden, der vrimler med termer som CMS, CTA, CTR, ROI, SEO og SoMe.

Digital marketing er den digitale pendant til en annonce i avisen, en brochure eller måske et banner på siden af en bygning. Ved digital markedsføring forstås der nemlig de aktiviteter, som laves på internettet for at promovere sine produkter eller services.

Det kan være alt lige fra opslag på de sociale medier, såsom Facebook, Instagram eller LinkedIn til de optimeringer man laver på sit website, for at opnå større synlighed i søgeresultaterne.

Vi har fokus på at skabe digitale løsninger, der er skræddersyet til brugerne. Vi vil bygge tilgængelige og effektive kommunikationsplatforme, der bliver til centrale værktøjer for vores kunder.

Lad os snakke sammen

Wagner Ejendomme

Vores samarbejde med Wagner Ejendomme har blandet andet resulteret i et website med særpræg og mange spændende funktioner – for hvem siger et ejendomssite behøver at være kedeligt?

Se casen her

Selvforsvar for kvinder

Igennem Facebook-annoncering fik Aalborg Selvforsvar & Ju-jitsu Klub succes med deres selvforsvarskursus specielt for kvinder.

Se casen her