Digital markedsføring

Hvordan lever jeres brand det digitale liv? Er websitet med til at generere nye leads eller er det bare et digitalt visitkort?

Vi arbejder målrettet med digital strategi. Ofte i en push/pull kombi, der er med til at sikre både online synlighed og optimal konvertering fra besøgende til kunde. For det er ikke altid nok at være der. Det handler også om at blive fundet.

Vi arbejder med synergieffekter mellem dine egne kommunikationskanaler i samspil med digital annoncering for at trække trafik, øge konvertering, eksponere brandet, etc. alt efter hvad målet måtte være.

God online digital marketing starter med en hjemmeside…
Vi bygger websites på en fremtidssikker teknisk platform (WordPress). Vi koder funktionalitet fra bunden for at sikre optimal brugervenlighed for både kunder og de der skal administrere sitet og indholdet derpå.

Hvad er digital marketing?

Når vi taler om digital marketing bevæger vi os ind i en verden, der vrimler med termer som CMS, CTA, CTR, ROI, SEO og SoMe.

Digital marketing er den digitale pendant til en annonce i avisen, en brochure eller måske et banner på siden af en bygning. Ved digital markedsføring forstås der nemlig de aktiviteter, som laves på internettet for at promovere sine produkter eller services.

Det kan være alt lige fra opslag på de sociale medier, såsom Facebook, Instagram eller LinkedIn til de optimeringer man laver på sit website, for at opnå større synlighed i søgeresultaterne.

Hvad laver et online marketing bureau?

Aktiviteterne indenfor digital marketing dækker mange områder, og et online digitalt bureau er med helt fra planlægningen af jeres digitale marketingstrategi og helt indtil markedsføringstiltagene bliver bragt til live.

Marketing bureauet udarbejder en strategi, som har til formål at bringe jeres kunder sammen med de produkter eller services I har at tilbyde.

Strategien har også til formål at beskrive, hvordan jeres produkter eller services adskiller sig fra konkurrenterne, således netop jeres markedsføring bliver unik.

"Vi har fokus på at skabe digitale løsninger, der er skræddersyet til brugerne. Vi vil bygge tilgængelige og effektive kommunikationsplatforme, der bliver til centrale værktøjer for vores kunder."

Dan Frederiksen, bureauchef hos Novagraf A/S

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi kan hjælpe dig med at møde dine kunder, der hvor de allerfleste befinder sig – nemlig online.

Som digital marketing bureau i Aalborg hjælper vi dig med at få en online tilstedeværelse på tværs af alle kanaler – alt efter hvilken virksomhed I er, og hvilke behov I har.

Vi udarbejder en digital strategi, der er målrettet en klart defineret målgruppe, og så måler vi effekten af jeres indsats, så vi hele tiden kan optimere, hvor det er nødvendigt.

 

Vi gør dig bedre end dine konkurrenter

Vores tilgang til markedsføring på nettet er at finde ud af, hvad der gør netop jeres virksomhed unik i forhold til andre virksomheder på markedet.

Vi udarbejder – i samarbejde med dig – en online marketingstrategi, der omfatter flere kanaler, så dine kunder får en sammenhængende oplevelse uanset, hvor de møder jer på nettet.

Vi hjælper dig med at indtage det digitale marked, så du kan møde dine kunder i øjenhøjde.

Lad os snakke sammen

Wagner Ejendomme

Vores samarbejde med Wagner Ejendomme har blandet andet resulteret i et website med særpræg og mange spændende funktioner – for hvem siger et ejendomssite behøver at være kedeligt?

Se casen her

Selvforsvar for kvinder

Igennem Facebook-annoncering fik Aalborg Selvforsvar & Ju-jitsu Klub succes med deres selvforsvarskursus specielt for kvinder.

Se casen her