Animationsfilm / explainer video til TRECO

Forklar det vigtigste på 1 minut og 25 sekunder

TRECO er en alsidig virksomhed, der specialiserer sig i at producere færdige produkter i metal. De siger selv, at de er en produktionspartner. Den beskrivelse kan umiddelbart virke en anelse uforståelig, men ordet beskriver faktisk ret præcist, hvilken rolle TRECO spiller i branchen. TRECO er ikke bare en almindelig smedevirksomhed eller en maskinfabrik.

Helt konkret har TRECO knowhow og produktionsapparatet til at kunne hjælpe med udvikling og produktion af metalprodukter – lige fra ideoplæg til en effektiv og strømlinet produktionslinje. De fremstiller ikke egne produkter, men indgår partnerskab med andre virksomheder – både store, små, iværksættere og idefolk. Eksempelvis producerer TRECO selvbetjeningsautomater, robotudstyr, pakkebokse, ladestandere til el-biler og et utal af andre produkter.

Faglig præcision - men i hvad?

TRECO kan laserskære metalplader med kirurgisk præcision, men havde lidt svært ved at skære ind til benet – og med få ord at beskrive, hvilket produkt de tilbyder deres kunder. De havde altså et kommunikativt problem, som de gerne ville have os til at løse.

"Vi havde brug for både nogle, der kunne udfordre os. Men også nogen der kunne hjælpe os med at formidle den relativt omfattende historie, vi gerne vil fortælle."

Jan Tan Cao, Marketingskoordinator TRECO

Explainer video

Sammen med TRECO besluttede vi at bruge levende billeder og skabte en lille animationsfilm, der på under halvandet minut fanger essensen af TRECOs  kompetencer. Filmen har vist sig rigtig brugbar både på TRECOs website, men også som et værktøj, som sælgerne kan bruge under kundebesøg og på messer. Siden har vi produceret endnu en film for TRECO. Denne gang mere specifikt om deres produktionssetup.

Skal vi også producere for dig?

Vil du flytte dig selv og din virksomhed? Måske har din virksomhed også brug for at få skåret jeres kernefortælling eller spidskompetencer ud i pap… eller i en kontant explainer video? I givet fald er vi klar til en snak om mulighederne. Kontakt os og lad os få en snak om mulighederne.