Alsidige trykopgaver for Smyril Line

Tryk til tiden…
også i Tórshavn

Rederiet Smyril Line er, med 37 års erfaring i sejlads på Nordatlanten, den sikre forbindelse til store oplevelser på Færøerne og Island. I dag har de kontorer både i Island, Tyskland og Danmark, men hovedkontoret ligger i Tórshavn på Færøerne.

Vi har fornøjelsen af at arbejde sammen med Smyril Line om deres forskellige fysiske markedsføringsmaterialer. Det er typisk tryksager, som eksempelvis kataloger, flyers og lignende vi producerer for dem.

Specialister i forsendelse til Færøerne…

Det er selvfølgelig ikke raketvidenskab at udføre grafisk produktion, men vi har en styrke, som bringer os et mulehår foran konkurrenterne på målstregen. Mens Smyril Line er specialister i at bringe mennesker, biler og last rundt på Nordatlanten, har vi efterhånden opnået en erfaring med forsendelse af tryksager til Færøerne.

… og alle kompetencer under ét tag

Det lyder ikke kompliceret, men der er faktisk en del arbejdsprocesser, der skal kunne sættes flueben ved, før logistikken kører som smurt. Da vi har rigtig mange kunder på Færøerne, har vi efterhånden lært lektien, så vi leverer (næsten) altid til tiden – også i Tórshavn. Derudover tæller det også, at vi har alle kompetencer in-house.

Skal vi også producere for dig?

Vil du flytte dig selv og din virksomhed? Har du en opgave, der af en eller anden grund bliver en kende langhåret, eksempelvis på grund af tekniske eller logistiske udfordringer? Vi har ry for at få tingene til at lykkes, og vi er altid klar til en snak. Kontakt os og lad os få en snak om mulighederne.