Når det skal gå stærkt...

Kommunernes Landsforening spurgte, om vi var friske på en opgave, der skulle klares på en enkelt nat. Og da 24 timer er for dræbersnegle, så klarede vi det på 12.

Kommunernes Landsforening fik:
  • 2 publikationer
  • 1500 stk. af hver
  • 12 timers produktionstid
  • 1 levering til døren

Når Jack Bauer skal redde verden fra undergang, får han typisk 24 timer til at klare opgaven. Det er en god motor for en omgang actionfyldt underholdning. Der er altid et ur, der tikker et sted bagude – mens Jack springer rundt med ret så høj puls og laver sine heltegerninger.

Deadlines er også en del af dagligdagen i en grafisk virksomhed, og nogle gange er elastikken spændt lidt hårdere op en andre. Eksempelvis da Kommunernes Landsforening spurgte, om vi var friske på en opgave, der skulle klares på en enkelt nat. Vi sagde ja og 12 timer efter var opgaven leveret.

”Det er naturligvis ikke noget, vi gør hver dag. Men… hvis det er påkrævet, kan vi få det meste til at lykkes. Det handler bare om at lave en smule forberedelser og derefter sørge for, at alt kører glat – så når vi det som regel. Det er en virkelig stor styrke, at have alle kompetencer in-house, når tiden er vigtig.”

Anita Larsen, projektleder/salg hos Novagraf A/S

Kommunernes Landsforening holdt i foråret 2015 Kommunalpolitisk Topmøde i Aalborg. Arrangementet foregik i Aalborg Kongres & Kultur Center – og strakte sig over 2 dage.

Topmødet samlede omkring 1.500 kommunalpolitikere, ministre, organisationsmedlemmer og kommunalpolitiske topchefer. Mens de sikkert havde tunge emner at tage stilling til – var vores opgave hverken stor eller kompliceret. Det handlede om at opsætte og producere to A4 hæfter på henholdsvis 16 og 24 sider. Det specielle var blot, at vi fik leveret filerne omkring klokken 20.00 om aftenen – og skulle levere færdige tryksager til deltagernes morgenmad næste morgen.

Det gik rigtig godt. Dels fordi vi har en holdning om, at vi nok skal få det meste til at lykkes. Også selv om, der er pres på eller udfordringer undervejs. Men måske især fordi vi har de nødvendige kompetencer in-house. Også om natten… hvis det virkelig brænder på.