Tryk af Karnovs lovbøger

Tungt værk med stor signalværdi

Karnovs Lovsamling kom til verden i slutningen af 1920’erne under titlen Hvermands Lovbog. Den blev udgivet af landsretssagfører Magnus Karnov (1882-1962), der kom fra Sønderborg.

Siden da har en reolmeter af de karakteristisk bleggule bøger med ordet KARNOV på ryggen stået som et symbol for den juridiske branche. Karnov udgives i dag af Karnov Group, og i 2018 blev den trykt hos os.

Uvurderlig signalværdi

Selv om den digitale udgave sikkert bliver brugt mest i dagligdagen på advokatkontorerne, så har den fysiske udgave stadig en berettigelse – ikke mindst på grund af signalværdien. Der er tale om et digert flerbindsværk, som opdateres 10 gange årligt med mindre hæfter (Karnovs Gule Hæfter).

Vi elsker udfordringer

Alt i alt er det en ret speciel trykkeopgave. Betingelserne er: små oplag, utroligt mange sider, en nobel og konservativ indbinding med en del håndarbejde involveret. Rigtigt mange trykkerier vil løbe skrigende bort, men vi elsker udfordringer. Derfor har vi fundet et produktions-setup, der gør os i stand til at løse opgaven til en pris, der både er tilfredsstillende for os… og for kunden.

Vil du flytte dig selv og din virksomhed?

Når du næste gang ser en jurist i TV, enten fra den virkelige verden eller fra DR-Drama afdelingen – så kig lige i baggrunden… og send en tanke til os. Vi sidder også klar til at hjælpe dig med udfordrende trykkeopgaver. Kontakt os og lad os få en snak om mulighederne.