Trykopgaver for ISS Facility Services

Vejledningshæfter for ISS Facility Services

ISS Facility Services A/S er Danmarks største virksomhed af sin art, med ca. 7.500 medarbejdere, der er eksperter inden for catering, service og alle former for specialrengøring og industrispecifikke løsninger til både store og små virksomheder. Desuden driver de en lang række kantiner i Danmark for private- såvel som offentlige virksomheder.

Forventningsafstemning

Da en del af de servicefunktioner, der udføres i forbindelse med kantinedriften, kan være svære at gennemskue og i visse tilfælde også forstå meningen med, gør ISS Facility Services en stor indsats for at informere brugerne af kantinerne om, hvad de kan forvente af personalet og kantineoplevelsen.

Brugbar information i øjenhøjde

Til det brug producerer vi en stribe informations- og vejledningshæfter for ISS. Det er små 12 – 16 siders hæfter om emner som køkken- og fødevarehygiejne, rengøring, økologi og bæredygtighed, madspild med mere. Kort sagt alt, hvad der hører til den daglige drift af kantinen og som berører brugerne. Formålet er at skabe tryghed og tillid og give en bedre kundeoplevelse. I det hele taget guide brugerne gennem oplevelsen – og i visse tilfælde motivere dem til give feedback, hvis der eksempelvis er rengøring eller andet, de finder mangelfuld.

5 minutter af frokostpausen

Det er ikke alle områder, hvor det trykte medie fortsat er relevant – men her har det vist sig at være det helt rigtige. Brugerne af kantinen afsætter gerne 5 min. af deres frokostpause på at læse et kort og kontant budskab, der er målrettet dem og deres hverdag.

Skal vi også producere for dig?

Vil du flytte dig selv og din virksomhed? Måske sidder du med lignende udfordringer. Vi er kun et opkald borte. Kontakt os og lad os få en snak om mulighederne.