Inelco Grinders beregner app

App til øjeblikkelig cost-benefit analyse

Inelco Grinders A/S har mange års erfaring med udvikling, produktion og salg af wolfram elektrodeslibere. Det har skabt dem en solid markedsplacering med forhandlere i mere end 50 lande verden over – og har et godt samarbejde med nogle af verdens største producenter af svejseudstyr.

Svejseelektroder af wolfram er dyre, og slibestøvet er ikke godt for lungerne. Derfor er det uhensigtsmæssigt at slibe elektroderne manuelt på åbne bænk- og båndslibere. Der fjernes for meget af den brugbare del, og samtidig er det svært at fjerne støvet effektivt. Det betyder store omkostninger og et usundt arbejdsmiljø.

Markedets bedste slibere

Inelco Grinders slibere er de bedste og mest sikre slibere på markedet i dag, da de er konstrueret med en unik returbeholder, som automatisk opsamler de giftige støvpartikler og muliggør sikker deponering. Samtidig er de også de mest rentable, da de mindsker forbruget af de dyre wolframelektroder.

Cost-Benefit Analyse app

Salgsafdelingen i Inelco Grinders havde udviklet et Excel ark, der kunne give kunderne mulighed for ved selvsyn at konstatere, om de ville have en stor gevinst ved at købe en slibemaskine. Da der er en del oplysninger, som skal indtastes, var det en omstændelig proces.

Vi konverterede arket til en app, som sælgerne kan bruge under kundebesøg og på messer. Appen, som giver en lynhurtig cost-benefit analyse, kan også tilgås af Inelco Grinders’ forhandlere via et login. Kort fortalt opdaterede vi blot et eksisterende redskab til nutiden og gjorde det langt mere brugervenligt og let tilgængeligt.

"Appen er brugervenlig og fungerer som et overbevisende anskuelighedsværktøj over for vores kunder."

Anders Thy, Direktør hos Inelco Grinders A/S

+ på økonomi og arbejdsmiljø

Appen har vist sig som et fantastisk arbejdsredskab for Inelco Grinders salgsafdeling, da sælgerne sammen med kunden kan indtaste alle de relevante oplysninger og få en kontant årlig besparelse og miljøgevinsten at se med det samme. De færreste virksomhedsejere siger nej tak til en miljøforbedring, der samtidig giver et plus på bundlinjen.

Skal vi også udvikle for dig?

Måske sidder du med nogle trivielle og tidsrøvende arbejdsopgaver, der kunne automatiseres eller klares hurtigere med et smart værktøj i stil med beregner-appen i dette eksempel? Har du brug for hjælp? Kontakt os og lad os få en snak om mulighederne.