Markedsføringsopgaver for Hotel Amerika

Rebranding af Hotel Amerika

Hotel Amerika, der ligger på kanten af Mariager Fjord i Østerskoven ved Hobro, er et af landets smukkest beliggende hoteller. Udover 68 hyggelige værelser kan hotellet byde på gourmet forplejning på Restaurant Uafhængig.

Hotel Amerika har, med direktør Peter Lyngby Hansen ved roret, gennem de seneste 3 år gennemgået en rigtig positiv udvikling. Med et nyt stærkt team er Hotel Amerika nu klar til at give både lokale samt de mange tilrejsende gæster udsøgte oplevelser.

Kontakt gennem business partner LIDT LAKRIDS

De nye toner skulle naturligvis gerne afspejles i virksomhedens ansigt udadtil, så i første omgang skabtes der en kontakt til en af vores in-house business partners. LIDT LAKRIDS udvikler gennemtænkte webløsninger, der skaber værdi – og da Michael Madsen fra firmaet kender kokken på Hotel Amerika, blev det indgangen til et bredere samarbejde.

Bred marketingsassistance

LIDT LAKRIDS programmerede websitet. Sideløbende hjalp vores bureauchef Dan direktør Peter Lyngby med at få opdateret hele Hotel Amerikas udtryk. Vi fandt ind til hotellets kernefortælling, finpudsede identitet, logo og webdesign og producerede indhold til web. Siden fulgte AdWords, SEO, opsætning og tryk af brochurer, annonceproduktion, tekstforfatning til radioreklamer og meget mere.

"Jeg ved en del om at drive et hotel, men jeg har brug for en pålidelig sparringspartner på markedsføringen. Jeg føler, at Novagraf har været det helt rigtige match for os."

Peter Lyngby, direktør på Hotel Amerika

Tæt resultatorienteret parløb - skabt på tillid

Det meget tætte samarbejde har udviklet sig til en rådgiverrolle omkring disponering af Hotel Amerikas markedsføringsindsats i meget bred forstand. Gevinsten for kunden er først og fremmest et stærkt homogent udtryk på alle kommunikationsplatforme, da alle udspil har rod i kernefortællingen og designmanualen. Desuden er der en både praktisk og økonomisk gevinst i, at vi, gennem vores Business Partners, har alle kompetencer i huset. Da vi måles på vores resultater, har vi naturligvis også en fælles interesse med kunden: Nemlig at han flytter sig længst muligt for sit markedsføringsbudget.

Vil du flytte dig selv og din virksomhed?

Måske trænger din virksomhed til et helikopterblik på kerneværdier, stil og udtryk. Har du brug for hjælp? I givet fald er vi klar til en snak om mulighederne. Kontakt os og lad os få en snak om mulighederne.