Marketingsassistance og trykopgaver for Danske Hoteller

Design- og trykopgaver for Danske Hoteller

Kæden Danske Hoteller består i dag af 23 spændende individuelle kroer og hoteller, der tilbyder oplevelser af høj kvalitet: romantiske weekendophold, en oplevelsesrig miniferie for hele familien, golfophold, firmafester, den runde fødselsdag eller et koncentreret kursusforløb.

Alsidigt samarbejde

Vi har et samarbejde med kæden, der betyder, at vi kan hjælpe alle deres hoteller med de daglige markedsføringstiltag samt produktion og distribution af interne forbrugsmaterialer. Det kan være alt fra produktion og indrykning af annoncer i lokale eller landsdækkende medier, over design og produktion af brochurer og andre tryksager, til tryk af menukort, dørhængere og meget andet.

Store økonomiske gevinster i samproduktion

For kunden er den store gevinst i samarbejdet naturligvis, at fælles bestilling og samproduktion bringer prisen ned. Desuden har vi stor erfaring med at håndtere kædesamarbejde og kan vejlede direktørerne på de enkelte hoteller i, hvordan de kan udnytte kædefordelene optimalt og dermed komme længst for budgetterne.

Skal vi også producere for dig?

Måske er du del af et kædesamarbejde eller andet formaliseret samarbejde, der kan give din virksomhed de samme gevinster? Har du brug for hjælp? I givet fald er vi klar til en snak om mulighederne. Kontakt os og lad os få en snak om mulighederne.