Bravida fik ny
annonceplatform

Og det blev en platform med fokus på employer branding.

Bravida fik:
  • 8+ annonce-skabeloner
  • 5 nye kampagne-elementer
  • 20+ designtimer
  • 4 photoshoots

Kompetence og nærvær – Hvordan sætter man bløde værdier i faste rammer?

Selv om man har en sund forretning og en solid kommunikationsplatform, er det stadig sundt, hvis man jævnligt tager et helikopterblik på sit eget udtryk.

Det gælder både budskabet og den visuelle identitet. Hvilken historie ønsker man at fortælle? Hvad er målet? Og hvad er de vigtigste redskaber til netop den storytelling? Novagraf sendte helikopteren i luften for at tage et kig på installations- og servicevirksomheden Bravida. Opgaven var, sammen med Bravidas kommunikationsafdeling, at skabe et mere nærværende annonceunivers med udgangspunkt i medarbejderne og deres kompetencer.

“Vi blev hurtig afklarede omkring retningen. Det handlede om at etablere en stærk kobling mellem kompetence, faglighed og relationer. At vise kunden, at den høje grad af faglighed og professionalisme rent faktisk blev båret af dedikerede og passionerede medarbejdere. Kort fortalt at bringe mennesket i front – som individet der bærer kompetencen.”

Novagraf A/S

“Nøgleordene i vores nye annoncer er kompetence og nærvær. Budskabet leveres gennem billeder af medarbejdere, der brænder for deres opgaver – kombineret med en skarp, gerne humoristisk, overskrift og et kort kontant og letforståeligt budskab. Det er derfor vores dygtige medarbejdere, der gør hele forskellen. De er vores styrke – og det er dem, der møder vores kunder. Derfor mener jeg også, det er oplagt, at det er dem, vi skal fokusere på i vores branding af Bravida.”

Morten Reedtz Kjellev, kommunikationschef i Bravida

Facts om Bravida Danmark

Hører til blandt landets største installations- og servicevirksomheder med cirka 1350 medarbejdere og afdelinger over det meste af landet.

Leverer totalløsninger inden for el, vvs og ventilation – og er specialister indenfor eltransmission, baneteknik, brand og sikring, sprinkling, elevatorer, trafiksystemer, automation, blik, fjernvarme, tele/data og tv-overvågning.