Imponerende maritimt view og genkendeligt nærvær

Wagner Ejendomme er en dansk familieejet virksomhed med hovedsæde i Aalborg.

Virksomheden blev etableret i 1970 af Sven Wagner. I dag er Trine Wagner direktør. Da de i 2019 opførte en udlejningsejendom med 78 smukke lyse lejligheder i det unikke maritime miljø ved Østre Havnebassin, bad de os om at hjælpe med at sprede budskabet.

En af grundene til at Beddingen er helt unik er, at der er usædvanlig god plads omkring ejendommene i bydelen, hvilket sikrer lys, luft og masser af solindfald. Fra ejendommen er der frit udsyn til Limfjorden. Samtidig er der kun få minutters gang til den indre bys mange caféer, museer, Musikkens Hus, kulturelle tilbud, forlystelser og indkøbsmuligheder.

Kort sagt kombineres det bedste fra byens puls og Limfjordens natur.

Droneview og dagligdags scener

Vi har et mangeårigt samarbejde med Wagner Ejendomme og har tidligere hjulpet med markedsføring af deres nye udlejningsejendomme på Godsbanen. Denne gang ville vi gerne inddrage levende billeder.

For virkelig at visualisere den helt unikke kombination af den indre by og Limfjordens store vidder, sendte vi en filmdrone op. Derefter tog vi filmkameraet indenfor i en af de smukke lyse lejligheder. Vores modeller var ikke skuespillere, men et par, som faktisk var blandt de første lejere i ejendommen. Vi filmede dagligdags scener fra de forskellige rum i huset, og gav på den måde potentielle nye lejere en smagsprøve på lejlighedens muligheder gennem situationer, som det var let at spejle sig selv i.

”Vores lille reklamefilm har vist sig at være et godt supplement til vores øvrige tiltag. På den måde får vi vist både den unikke beliggenhed, udsigten og selve lejligheden på smukkeste vis.”

Britta Nielsen, Wagner Ejendomme

Vil du flytte dig selv og din virksomhed?

Levende billeder kombineret med lyd er et medie, der rammer alle sanser. Derfor kan nogle få sekunders film ofte være mere effektive end lange søforklaringer – især på sociale medier. Har du brug for hjælp? I givet fald er vi klar til en snak om mulighederne.

Kontakt os og lad os få en snak om mulighederne.