Alt i én e-commerce-løsning til Beauté Pacifique

Distribution, markedsføring, B2B og B2C webshop bygget op omkring én platform

Dansk hudpleje siden 1997

Beauté Pacifique er en dansk hudplejeserie, der støt og roligt siden begyndelsen i 1997 har udviklet sig til et internationalt anerkendt brand, som både skønhedseksperter og supermodeller sværger til.

Effekt og dokumentation er to ufravigelige principper i hele idéen bag hudplejeprodukterne i Beauté Pacifique, som har en dokumenteret helende effekt på aldersforandringer og solskader. Den første creme med A-vitamin, Crème Métamorphique fra Beauté Pacifique, kunne som det det første hudplejeprodukt i verden dokumentere evnen til at forynge huden signifikant. Effekten kunne både måles objektivt via ultralydscanning og ses i spejlet.

I dag findes der næsten 50 produkter på hylderne, og produkterne fra Hadsundvirksomheden sælges via et vidt forgrenet net af distributører overalt i verden.

Vi har haft fornøjelsen af at udvikle Beauté Pacifique’s website og webshop-løsning. I et nært samarbejde med kunden og vores samarbejdspartner, Lidt Lakrids, har vi skabt en webshop- og e-commerse-løsning med rigtig mange funktionaliteter.

Swiss army knife platform

Platformen er et vigtigt strategisk ben i Beauté Pacifique’s forretning. Først og fremmest er den motoren bag både den danske webshop og 15 andre sprogversionerede søstershops fordelt på de fleste af klodens kontinenter. Hver enkel webshop agerer samtidig B2B shop for det aktuelle markeds forhandlere.

Desuden fordeles alt markedsføringsmateriale, specialkampagner, konkurrencer, faglige artikler og nyheder via platformen. Eksempelvis kan den australske eller sydamerikanske distributør hente den dugfriske produktion af marketingsmateriale, sprogversionere det og bruge det direkte på deres egne markeder. Effektivt og rigtig smart, eksempelvis hvis man ønsker at lave verdensomspændende launch af nye produkter m.m.

Der er mange flere funktionaliteter gemt i denne webshopudgave af den multifunktionelle Schweizerkniv – og da vi har designerne og kodenørderne in-house, kan vi løbende udbygge platformen, efterhånden som nye behov opstår hos kunden.

"Novagraf har hjulpet os med at skræddersy en e-commerse-løsning, der får de daglige rutiner til at køre let og gnidningsfrit. Samtidig ved vi, at løsningen kan tilpasses og udbygges, når nye behov opstår."

Lotte Jakobsen, Marketing & Communication hos Beauté Pacifique

Vil du flytte dig selv og din virksomhed?

Måske har din virksomhed brug for en tilsvarende platform? Eller eventuelt en helt anden skræddersyet webshop-løsning? I givet fald er vi klar til en snak om mulighederne.

Kontakt os her.