Kan udvikling blive en sovepude?

Fremtiden kræver udvikling. I en eller anden form er det på agendaen hos alle virksomhedsejere og ledere. Ganske enkelt, fordi det ikke bare er relevant, men tvingende nødvendigt for at fastholde sit eksistensgrundlag. For verden udvikler sig i stadig accelererende hast.

Blog: Novagraf A/S
Skab din egen fremtid

Jeg deltog for nylig i et foredrag, hvor fire oplægsholdere gav hver deres forestilling om, hvordan fremtiden ser ud for virksomhederne og forbrugerne. Mange andre har også forsøgt at byde på, hvor vi egentlig er på vej hen. Til trods for fire forskellige vinkler, var der dog bred enighed om, at fremtiden tilhører dem, der er med til at skabe den. Intet nyt her...

"Det er afgjort spændende, at se hvad der sker i morgen. Hvor bringer udviklingen os hen? Det er et relevant spørgsmål. Problemet er bare, at udviklingen sker i dag. Lige her. Lige nu. Ikke i morgen."

Dan D. Frederiksen, marketingchef hos Novagraf A/S

Det går stærkt…

Pause. Sandwich. Sodavand. Snakken går godt. Fremtiden bliver diskuteret. Imens buldrer lokomotivet gennem landskabet foran os. Og det hjælper ikke at vente, hvis det ér kørt forbi. For fremtiden, vi ventede på i går, er her allerede i dag.

Når vi nu er ’spændte på at se’, hvad der sker i morgen, antyder det også, at vi venter på at se, hvad der sker. Det virker en smule passivt. Risikerer udvikling at blive noget, vi taler om og fascineres af? Noget vi glemmer at handle på? Bliver det en sovepude?

Vi handler, bevæger os og flytter os her på Novagraf.

For uanset hvad, kommer fremtiden i morgen. I sidste ende handler det om tilpasning. Ligesom den gode Charles Darwin observerede tilbage i første halvdel af 1800-tallet. Og det bliver stadigt mere og mere relevant. For AI lurer lige om hjørnet. Organisationer bliver til organismer. Maskiner supplerer mennesker … og gror sammen. Vi skal både som virksomheder og mennesker, vokse og tilpasse os (en ny) verden i morgen.

Hop med på toget. Det bliver en sjov og inspirerende rejse. Vær med til at skabe, tilpasse, opleve og handle på fremtiden.