3D visualisering

Kun fantasien sætter grænser i 3D - så det store spørgsmål er vel: "Hvor fantasifuld er du?"

Blog: Novagraf A/S
Du kender det sikkert

Korte deadlines, halvfærdige produkter og tvivlsomt præsentable fysiske mockups. God markedsføring kræver ofte gode produktbilleder. Men det er ikke altid muligt. Måske er produktet ikke færdigt. Måske er det svært at fotografere. Eller måske handler det i virkeligheden mere om at sælge en idé… og så er det jo godt man kan bygge sin egen virtuelle verden i 3D.

"Nyt markedsføringsmateriale kræver ofte noget visuelt, som modtageren kan forholde sig til. Noget der kan sælge varen. Grafik og billeder er derfor et vigtigt værktøj til at få budskabet fuldstændigt og intakt frem til modtageren. Men ren tekst og simpel pynte-grafik drukner i mængden. Det handler derfor om at skille sig ud og skabe forståelse for budskabet. Det er her 3D visualisering kommer ind i billedet."

Novagraf A/S

Med 3D visualisering skabes den mest nøjagtige gengivelse af dit produkt

Det sker måske allerede inden produktet produceres. Tit endda så præcist, at det stort set ikke kan skelnes fra virkeligheden. På den måde får du omsat dine ideer til et realistisk produkt. Noget dine kunder kan forholde sig til = et bedre beslutningsgrundlag = mere salg. Allerede tidligt i processen er der mulighed for at lave ændringer, der ikke har nogen større økonomisk betydning for fx ændring af produktionsgange … fordi produktet ikke er fremstillet endnu.

Vi har modelleret alt fra dukkehuse og cremetuber til en interaktiv 3D model af et skib. Fra sommerfugle til visualiseringer af hele camps til krigsramte lande. 3D visualisering er et nyttigt redskab i udviklingsprocessen fra idé til færdigt produkt.

Kan 3D hjælpe dig?
3D visualisering har mange fordele og bruges derfor også i mange forskellige sammenhænge. Det er blot fantasien der sætter grænser … bogstaveligt talt. Vil du høre lidt om 3D magi, så kontakt mig gerne på kim@novagraf.dk eller på tlf. 9635 7784.