Bliv Business Partner

Novagraf Business Partners er et format, der tager det bedste fra en traditionel arbejdsplads, og kombinerer det med det bedste fra en hverdag som selvstændig. Tager kolleger, kunder og fagfællesskab og kombinerer det med, frihed, spidskompetencer, vildskab og en masse "sparken røv" - Alt sammen under samme tag.

Vi har udvidet rammerne, og samtidigt er der lidt udskiftning blandt de ”gamle”.

Derfor har vi plads til flere skarpe og skæve hoveder. Helt konkret står vi og mangler vi en dygtig tekst/concepter. Vi har rammerne og vi har kunder og opgaver, der sikkert vil være et godt supplement til alt det du allerede arbejder med.

Øvrige kompetencer

Falder du ikke lige ind under ovenstående, har vi måske en plads alligevel. Vi vil gerne supplere med yderligere spidskompetencer. Fx inden for:

 

  • Strategisk rådgivning

  • BigData

  • Illustrator

  • InBound specialist

  • Business Intelligence specialist

eller noget helt andet…

Du skal
ikke være
alene

Brænder du for kommunikation, online medier, markedsføring, reklame, kreativitet, PR eller lign.? Og vil du gerne arbejde sammen med andre dedikerede fagspecialister uden at sætte din fulde frihed på spil. Så skal du overveje at blive en del af vort innovative miljø.

 

Det er et must

– at du har faglige spidskompetencer, samt mod og lyst til livet som selvstændig. At du har lyst til selv at bestemme, hvad du arbejder med inden for dit felt, og hvordan du gør det. Sidst men ikke mindst skal du have lyst til at skabe – og lyst til at gøre den berømte forskel – og gerne sammen med de øvrige Business Partnere. De er klar til at være dine nye kollegaer og faglige sparringspartnere.

Rent juridisk er flere muligheder

Du kan fortsætte din virksomhed alene med Novagraf og de øvrige Business Partnere som samarbejdspartner, eller du kan i tillæg få Novagraf som medejer og investor. Uanset hvilken model der passer til dig, så har du mulighed for at blive del af et værdiskabende innovativt fællesskab, hvor selvstændige virksomheder støtter og hjælper hinanden – til fælles gavn, og ikke mindst til gavn for kunderne.

 

Er du interesseret, så send nogle linjer om dig selv, dine kompetencer og drømme til lasse@novagraf.dk

 

Har du spørgsmål eller brug for mere information? Så er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte adm. direktør Lasse Jørgensen på telefon 95357770.

 

OBS! Vi behandler alle henvendelser fortroligt og med fuld diskretion.

COME
JOIN THE
EVOLUTION