Vi er dem, der får tingene til at lykkes.

Hos Novagraf tror vi på bevidste valg og fravalg. På en fornuftig balance mellem udvikling og eksekvering. Det er markedsføringens Yin og Yang – og en simpel forudsætning for at komme videre. For at flytte noget!

Skal vi flytte markedsandele for dig?

Strategi og koncept

Vi udvikler og kommunikerer dit brand, så du sikrer jer en plads i kundernes bevidsthed. Klik for at læse mere.

Design og layout

Design skal ikke bare se godt ud – det skal ville og fortælle noget. Klik for at læse mere.

Print og tryksager

Hos Novagraf er vi specialister i at sætte tryk på idéerne og idéer på tryk. Klik for at læse mere.

Digital marketing

Hvordan lever jeres brand sit digitale liv? Bringer de digitale medier kunder i butikken? Klik for at læse mere.

Vi er gode til at bygge en solid strategi – og vi er ligeså gode til at føre den ud i livet. Det sidste er mindst lige så vigtigt som det første. En god ide uden eksekvering er måske mere ineffektiv end eksekvering uden en god ide. Selvfølgelig kan man være heldig – men hvem har lyst til at lade udbyttet af markedsføringen bero på held alene.

Der er en tid til at udvikle og en tid til at eksekvere. Dybest set er det også essensen af vores arbejdsproces, som du kan se herover. Du kan starte, hvor du vil. Måske har du blot brug for produktion? Eller skal du også bruge design? Eller måske har du brug for den øgede indsigt i din virksomhed og målgruppe, der resulterer i en velfunderet strategi – overall, eller til en specifik kampagne?

Du kan vælge så meget eller lidt, som du vil. Hvornår du vil. Du skal ikke tage den store pakke hver gang. Kun når det giver mening for udbyttet. Det er nemlig sådan du kommer længst for budgetterne.

Funktionalitet i elegant indpakning

Casino Aalborg fik med et smæk både et nyt website samt et opdateret pokersystem.

se casen her

24 timers produktionstid

Kommunernes Landsforening spurgte, om vi var friske på en opgave, der skulle klares på en enkelt nat. Og da 24 timer er for dræbersnegle, så klarede vi det på 12.

Se casen her